Amazoniet

Helaas niet leverbaar

Amazoniet heeft een krachtige filterwerking. Op fysiek niveau blokkeert Amazoniet geopathische belasting*, absorbeert stralingen van magnetrons en mobiele telefoons en beschermt tegen elektromagnetische vervuiling. Plaats het tussen u en de bron van vervuiling of plak het op uw mobiele telefoons.

Op geestelijk niveau filtert het de informatie die door de hersenen gaat en combineert het deze met intuïtie. De steen kalmeert de hersenen en het zenuwstelsel en harmoniseert het fysieke lichaam met het etherische*, waardoor een optimale gezondheid wordt verkregen.

Amazoniet brengt de mannelijke en vrouwelijke energieën en vele aspecten van de persoonlijkheid met elkaar in evenwicht. Het is een steen die helpt beide kanten van een probleem of verschillende gezichtspunten te zien. Op emotioneel niveau verzacht Amazoniet trauma’s en heft het zorgen en angsten op. Het verdrijft negatieve energie en ergernis.

Amazoniet heelt en opent de hart- en keelchakra’s om liefdevolle communicatie te versterken. Het opent ook het derde oog en de intuïtie.

Lees meer…