Aventurien

Helaas niet leverbaar

Aventurien of aventurijn is een licht doorschijnende kwartssteen. Zijn groene kleur ontstaat door chroomglimmer en hoornblende.

Aventurien helpt bij nerveuze (hart-)klachten, overspannenheid, geïrriteerde huid, schubvlecht, allergieën en leveraandoeningen.Ook helpt het bij ongeduldigheid en angst .

Aventurien heeft een sterke geneeskracht. Naast de goudbruine variëteit komt ook de lichtgroene en donkergroene steen voor. Beide zijn bij uitstek geschikt om evenwichtstoornissen in het lichaam bloot te leggen.

Als we een donkergroene Aventurien dragen aan een halsketting, dan concentreren alle trillingen zich eerst op het orgaan dat het sterkste verzwakt is. De Aventurien activeert alle nog gezonde cellen in dit orgaan en draagt energie over aan de al zieke cellen. Hoewel het een vrij langdurig proces is, zal het verzwakte orgaan weer gezond worden. Is het eenmaal zo ver, dan verplaatst de trilling van de steen zich naar het orgaan dat nu het zwakste is en werkt daar op dezelfde wijze. Als ondersteunende maatregel is het verstandig om de lichtgroene Aventurien tevens in de buurt van het verzwakte orgaan op het lichaam te leggen.
Hoe langer een Aventurien gedragen wordt, des te sterker en duurzamer zijn genezende kracht is.

Lees meer…