Angeliet: betekenis en werking

Betekenis en werking van Angeliet

Informatie

Helaas niet leverbaar

Angeliet: betekenis en werking

Angeliet is lichtblauw van kleur en wordt net als celestien “Engelensteen” genoemd. Angeliet biedt bescherming, is rustgevend en maakt ruimte voor de innerlijke vrede. Het is een van de stenen van “bewustzijn”, die er voor zorgt het bewustzijn te verhogen. Angeliet versterkt het telepathisch vermogen te communiceren met het engelenrijk, maar helpt ook beide benen op de grond te houden. Het opent de weg naar spirituele inspiratie.

Psychisch gezien helpt het om op een eerlijke wijze de waarheid onder ogen te zien, deze te accepteren zoals de waarheid is en er ook over te praten. Angeliet helpt bij inzichten in astrologische en wiskundige problemen.

Angeliet zet pijn en wreedheid om in genezing en kalmte. Het brengt orde in de chaos.

Angeliet werkt bij keelontsteking, brengt evenwicht tussen schildklier en bijschildklier en ook tussen weefsels en bloedvaten. Het houdt je lichaamsgewicht beheersbaar.

Angeliet werkt vooral genezend in het gebied van longen en armen en stimuleert de nieren.

Nb. De geneeskundige werking die aan de edelstenen wordt toegeschreven is een aanvulling, en nooit een vervanging van de reguliere medische wetenschap. Arts of Being neemt op geen enkele wijze verantwoording en kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld ten aanzien van de werking of uitstraling van de edelstenen.