Chrysopraas: Betekenis en werking

Betekenis en werking van Chrysopraas

Informatie

Helaas niet leverbaar

Chrysopraas: Betekenis en werking

Chrysopraas (chrysos=goud en prason=prei) heeft een kleur die kan variëren van appelgroen tot diepgroen.

De werking van chrysopraas is sterk zuiverend, zowel geestelijk als lichamelijk.
Het vermindert afhankelijkheid van de liefde en goedkeuring van anderen (en daardoor jaloezie en liefdesverdriet) en gaat dwanggedachten en dwanghandelingen tegen.

Chrysopraas vermindert slaapproblemen en nachtmerries en claustrofobie.

De betekenis van chrysopraas is dat hij een positieve houding stimuleert en acceptatie en vertrouwen in zowel jezelf als het grotere geheel.

De steen versterkt creativiteit en waardering voor mooie dingen en kunst. Het helpt meer open staan voor de spirituele kant van het leven en helpt in een meditatieve toestand komen.

Fysiek werkt chrysopraas sterk ontgiftend en ontslakkend en stimuleert de leveractiviteit. Het heeft een positieve werking op huidaandoeningen, ogen, jicht en onvruchtbaarheid bij vrouwen met name als die wordt verminderd door een infectie.

Nb. De geneeskundige werking die aan de edelstenen wordt toegeschreven is een aanvulling, en nooit een vervanging van de reguliere medische wetenschap. Arts of Being neemt op geen enkele wijze verantwoording en kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld ten aanzien van de werking of uitstraling van de edelstenen.