Obsidiaan: Betekenis en werking

Betekenis en werking van Obsidiaan

Informatie

Helaas niet leverbaar

Obsidiaan: Betekenis en werking

Obsidiaan (blauw) helpt bij astrale reizen en waarzeggen en versterkt telepathie. Het activeert het keelchakra en ondersteunt communicatieve vaardigheden.

Bij genezing opent blauw Obsidiaan de aura, om helende energie te ontvangen. Erg nuttig bij spraakgebreken, oogkwalen, de ziekte van Alzheimer, schizofrenie en meervoudige persoonlijkheidsstoornis. Op de betreffende plek verlicht het de pijn.

Obsidiaan (sneeuwvlok)  is een zwarte steen met grijze vlekken.

Schept evenwicht in lichaam, ziel en geest. Het leert stressvolle mentale patronen ter herkennen en los te laten en stimuleert kalmte en innerlijke centrering.

Deze steen helpt u om ingesleten gedragspatronen onder ogen te zien. Het leert u fouten evenzeer te waarderen als successen.

De steen is goed voor de aders en het skelet en verbetert de bloedsomloop. Als elixer is het te gebruiken voor de huid en ogen.

De sneeuwvlok obsidiaan kán goed helpen bij staar. Draag de steen hoog aan de hals, minstens 2 x 28 dagen, zonder hem af te doen. Indien nodig kan men hem gerust langer dragen.

Nb. De geneeskundige werking die aan de edelstenen wordt toegeschreven is een aanvulling, en nooit een vervanging van de reguliere medische wetenschap. Arts of Being neemt op geen enkele wijze verantwoording en kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld ten aanzien van de werking of uitstraling van de edelstenen.