Unakiet: Betekenis en werking

Betekenis en werking van Unakiet

Informatie

Helaas niet leverbaar

Unakiet: Betekenis en werking

Unakiet is een steen van visie die emoties in evenwicht brengt met spiritualiteit. Op het derde oog geplaatst opent het dat oog en bevordert het visualisatie en visies. Deze steen aardt alles wat nodig is en kan diensten bewijzen na  meditatieve momenten.

Men kan Unakiet gebruiken als voorspellend kristal bij helderziendheid en op momenten waarop compromissen en integratie nodig zijn.

Plaats een stuk Unakiet in huis of leg een paar getrommelde stenen in een schaal, zodat het kristal voor een kalme, zachtaardige energie kan zorgen. De effecten van elektromagnetische vervuiling van tv-toestellen wordt tenietgedaan als u Unakiet erop of dichtbij in de buurt plaatst.

Unakiet helpt bij de wedergeboorte, brengt inzichten uit het verleden over de oorzaak van blokkades aan het daglicht en lost omstandigheden op die spirituele en geestelijke groei belemmeren.

Unakiet  is ook nuttig bij genezing van vorige levens, want het vergemakkelijkt de terugkeer naar de bron van een probleem, waarna dat getransformeerd kan worden. In dat geval wordt Unakiet op het derde oog geplaatst. Of een ongemak nu uit het verre of nabije verleden stamt, Unakiet zoekt op elk niveau naar de oorzaak ervan en brengt die aan de oppervlakte, zodat hij kan worden getransformeerd.

Unakiet draagt bij aan herstel van een ernstige ziekte. Het is goed voor de voortplantingsorganen, stimuleert gewichtstoename als dat nodig is, en bevordert een gezonde zwangerschap en de groei van huidweefsel en haar.

Nb. De geneeskundige werking die aan de edelstenen wordt toegeschreven is een aanvulling, en nooit een vervanging van de reguliere medische wetenschap. Arts of Being neemt op geen enkele wijze verantwoording en kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld ten aanzien van de werking of uitstraling van de edelstenen.