Armband Enjoy Life Aventurien

€Nu 14,90 In winkelwagen

Deze armband is ontworpen en handgemaakt door Atelier Aarts

Informatie

Helaas niet leverbaar

Enjoy Life is wederom een nieuwe serie armbanden van Arts of Being vervaardigd met mineralen in een vrolijke kleur scharkering.

De armband Enjoy Life Aventurien symboliseert het lente gevoel. De groene aventurien staat voor het groen in onze tuin, de sandelhout staat voor de bomen en de amethist (violet) en citrien (geel) staan voor de prachtige kleuren van de bloeiende bloemen.

De armband is afgewerkt met een karabijn slotje met een stukje verlenging waaraan een hartje met de tekst made with love en een dubbel boeddhahoofdje is bevestigd.

Sandelhout (Sandalwood) wordt veel verwerkt in tempels in India en is uitstekend te gebruiken bij meditaties. Het helpt bij het verwerken van teleurstellingen en helpt je bij `de draad weer oppakken`. Sandelhout wordt ook wel vermalen en geperst tot wierookstokjes of er kan een etherische olie uit gewonnen worden die veel in parfums wordt toegepast.

De liefde wordt gesymboliseerd door het hart. Het symbool hart staat niet alleen voor pure liefde maar ook voor verbondenheid.

Klik hier voor de betekenis en werking van Citrien

Klik hier voor de betekenis en werking van Amethist

Klik hier  voor de werking van aventurien.

Omdat Enjoy Life een nieuwe serie is, hebben we de prijs van elke armband in deze serie hetzelfde gemaakt. Ter introductie zijn deze armbanden niet voor € 19,90 maar voor €14,90 verkrijgbaar.