Armband Power of the Sun

€19,90 In winkelwagen

Deze armband is ontworpen en handgemaakt door Atelier Aarts

Informatie

Bestel Armband Power of the Sun Armband Power of the Sun : €19,90

Deze armband zonder sluiting is gemaakt van Carneool (met 48 ronde kralen met een doorsnede varierend van 7 tot 9 mm). Op het ene uiteinde is een hangertje van de bodhisattva Guan Yin (of Sanskriet: Avalokiteshvara) bevestigd en op het andere een  sluitkraal van Carneool.

De godin Guan Yin staat samen voor Mededogen. Guan Yin is de bodhisattva van genade, barmhartigheid en mededogen. Ze is voor mensen in nood en de brenger van talrijk nakomelingschap. Letterlijk betekent Guan Yin: “Hij die zich bekommert om de kreten (uit de wereld).” Guan Yin was oorspronkelijk een mannelijke godheid, maar sinds de 12e eeuw werd deze bodhisattva in China (en Japan) als vrouw afgebeeld. Meestal draagt zij een lang gewaad vanaf de heupen en een sjerp over de schouders. Op het hoofd draagt zij een haarknot en diadeem. Vaak is het diadeem voorzien van een kleine afbeelding van de Boeddha Amitabha.

Carneool is een nuttige steen voor intensieve bezigheden. Carneool geeft moed, stimuleert positieve keuzen, verjaagt apathie en motiveert tot succes. Emotioneel is deze steen een krachtige beschermer tegen jaloezie, woede en wrok, zowel die van de drager als die van anderen. Het kalmeert woede en ruilt emotioneel negativisme in voor liefde voor het leven.

De Carneool armband heeft een stoer uiterlijk zodat deze ook zeer geschikt is voor mannen. Deze armband heeft geen sluiting, maar zit als een spiraal om de pols en geeft daardoor een relaxed gevoel. De armband zal goed zitten vanaf een polsmaat van 18 cm.
Deze armband van Carneool hebben we zelf ontworpen en met de hand gemaakt in ons atelier en is dus uniek. Er is dus ook maar 1 exemplaar van te koop. Wel is het mogelijk een nieuw ontwerp van een armbandje, ketting of enkelband van bijvoorbeeld Carneool door ons te laten maken (stuur even een mailtje als u hier interesse in heeft).

De verzendkosten voor deze Carneool armband zijn slechts €2,20 per bestelling (er zijn meerdere producten per bestelling mogelijk).

Lees hier meer over de betekenis en werking van Carneool.