Armband Purple Mind

€19,90 In winkelwagen

Deze armband is ontworpen en handgemaakt door Atelier Aarts

Informatie

Bestel Armband Purple Mind Armband Purple Mind : €19,90

Deze armband zonder sluiting behoort tot de Full of Spirit collectie (element ether) en is gemaakt van Amethist (met 56 ronde kralen met een doorsnede van 7 a 8 mm). Op het ene uiteinde is een Hamsa handje bevestigd op het andere een sluitkraal van amethist.

De betekenis van het Hamsa handje komt uit het midden-oosten en wordt gebruikt als bescherming tegen ‘het boze oog’. Ook wordt het in het Kabbalisme gezien als teken van geluk.

De Amethist armband heeft een stoer uiterlijk zodat deze ook zeer geschikt is voor mannen. Deze armband heeft geen sluiting, maar zit als een spiraal om de pols en geeft daardoor een relaxed gevoel. En daardoor zit de armband ook bij iedere polsmaat goed.
Deze armband van Amethist hebben we zelf ontworpen en met de hand gemaakt in ons atelier en is dus uniek. Er is dus ook maar 1 exemplaar van te koop. Wel is het mogelijk een nieuw ontwerp van een armbandje, ketting of enkelband van bijvoorbeeld Amethist door ons te laten maken (stuur even een mailtje als u hier interesse in heeft).

De verzendkosten voor deze Amethist armband zijn slechts €2,20 per bestelling (er zijn meerdere producten per bestelling mogelijk).

Lees hier meer over de betekenis en werking van Amethist.