Embracelet Bodhi Tibetan Larimar

€24,90 In winkelwagen

Deze Embracelet is vervaardigd door Atelier Aarts

Informatie

Bestel Embracelet Bodhi Larimar Embracelet Bodhi Larimar : €24,90

Embracelet is de naam die wij geven aan armbanden, die je echt omarmen, waarbij je het gevoel krijgt dat ze je extra energie geven. Embracelet Bodhi Tibetaanse Larimar is zo’n armband.  Embracelet Bodhi Larimar bestaat  uit 2×7 Bodhizaden van ongeveer 14x12mm met daar tussenin een Tibetaanse Larimar kraal van ongeveer 14 mm doorsnede.  Aan de tegenovergestelde zijde zit de gurukraal van bodhizaad. Aan de onderzijde van de gurukraal is nog een sandelhoutkraal bevestigd met daaraan een bijpassende kwast.  Deze Embracelet is op elastische draad gezet, zodat deze je pols ook echt omarmt.

De Bodhiboom is een heilige boom in het Boeddhisme. De meeste bekende Bodhiboom staat in Bodhgaya (India) waaronder Gautama Boeddha de verlichting bereikte. Bodhi betekent dan ook ‘verlichting, ontwaking, opperste kennis’.

Sandelhout (Sandalwood) wordt veel verwerkt in tempels in India en is uitstekend te gebruiken bij meditaties. Het helpt bij het verwerken van teleurstellingen en helpt je bij `de draad weer oppakken`. Sandelhout wordt ook wel vermalen en geperst tot wierookstokjes of er kan een etherische olie uit gewonnen worden die veel in parfums wordt toegepast.

Larimar helpt om de waarneming te verruimen en stimuleert de hersenactiviteit. De steen helpt bij aandoeningen in het gebied tussen de borst en het hoofd. Tibetaans Larimar is lichter en poreuzer dan Larimar uit de Dominicaanse Republiek. Het is een echte meditatiesteen. Het helpt bij het wegnemen van blokkades in het lichaam en geestelijk vlak.