Embracelet Buddhastic

€van 11,90 voor 7,90 In winkelwagen

Erzijn nog 2 exemplaren

Informatie

Bestel Embracelet Buddhastic Embracelet Buddhastic : €7,90

Embracelet is de naam die wij geven aan armbanden, die je echt omarmen, waarbij je het gevoel krijgt dat ze je extra energie geven. Embracelet  Buddhastic  is zo’n armband. Deze Embracelet is op elastische draad gezet, zodat deze je pols ook echt omarmt en past vrijwel aan elke pols. Deze armband  is handgemaakt en ontworpen door Atelier Aarts.  De armband bestaat uit 15 Buhddastic kralen van ongeveer 13mm doorsnede De Buddhastic kraal heeft aan de ene kant een lachende buddha en aan de andere kant een chinees geluksteken. De kraal zelf heeft een dun zilverkleurig metalen oppervlak met daaronder een aanvullende acrylbasis ter versteviging van de kraal.

De betekenis van de lachende Boeddha is vreedzaamheid, gezondheid en geluk. Vaak heeft de lachende Boeddha een zak in zijn hand waarin rijst, snoep of andere spullen zitten die hij aan arme kinderen geeft. Ook wordt de lachende Boeddha soms afgebeeld met een pot of schaal met kostbaarheden boven zijn hoofd, wat voor geluk en voorspoed staat. De toekomstige Boeddha (ook wel Maitreya) wordt vaak afgebeeld als de lachende Boeddha, die liefhebbende vriendelijkheid uitstraalt en anderen gelukkig wil maken.

Omdat Buddhastic onze nieuwe merknaam wordt bieden wij deze Embracelet Buddhastic niet aan voor € 11,90, maar voor slechts € 7,90. Fantastic toch van Buddhastic?!