Embracelet Buddhastic Bodhi

€nu 14,90 In winkelwagen

Ontworpen en handgemaakt door Atelier Aarts

Informatie

Bestel Embracelet Buddhastic Bodhi Embracelet Buddhastic Bodhi : €14,90

Embracelet is de naam die wij geven aan armbanden, die je echt omarmen, waarbij je het gevoel krijgt dat ze je extra energie geven. Embracelet  Buddhastic Bodhi is zo’n armband. Deze Embracelet is op elastische draad gezet, zodat deze je pols ook echt omarmt. Deze Armband  is handgemaakt en ontworpen door Atelier Aarts. De armband is gemaakt  met 17 kralen van donker gebrande Bodhizaden met een doorsnede van 14 mm en een breedte van 11 mm. In het midden zit de zilverkleurige Buddhastic kraal met aan de ene kant een lachende buddha en aan de andere kant een chinees geluksteken.

De Bodhiboom is een heilige boom in het Boeddhisme. De meeste bekende Bodhiboom staat in Bodhgaya (India) waaronder Gautama Boeddha de verlichting bereikte. Bodhi betekent dan ook ‘verlichting, ontwaking, opperste kennis’.

De betekenis van de lachende Boeddha is vreedzaamheid, gezondheid en geluk. Vaak heeft de lachende Boeddha een zak in zijn hand waarin rijst, snoep of andere spullen zitten die hij aan arme kinderen geeft. Ook wordt de lachende Boeddha soms afgebeeld met een pot of schaal met kostbaarheden boven zijn hoofd, wat voor geluk en voorspoed staat. De toekomstige Boeddha (ook wel Maitreya) wordt vaak afgebeeld als de lachende Boeddha, die liefhebbende vriendelijkheid uitstraalt en anderen gelukkig wil maken.

Door zijn stoere uiterlijk is deze armband uitstekend geschikt voor mannen.

Omdat Buddhastic onze nieuwe merknaam wordt bieden wij deze Embracelet Buddhastic niet aan voor € 19,90, maar voor slechts € 14,90. Fantastic toch van Buddhastic?!