Embracelet Buddhastic Carneool Jaspis

€Nu 24,90 In winkelwagen

Deze embracelet is ontworpen en handgemaakt door Atelier Aarts

Informatie

Helaas niet leverbaar

Embracelet is de naam die wij geven aan armbanden, die je echt omarmen, waarbij je het gevoel krijgt dat ze je extra energie geven. Embracelet Buddhastic Carneool Jaspis is zo’n armband.  Embracelet Buddhastic Carneool Jaspis bestaat  uit 2 facet geslepen donkeroranje Carneool kralen van ongeveer 12 mm en4 roodbruine jaspis kralen. Deze kralen zijn omringd met 8 bodhizaden. In het midden zit de zilverkleurige Buddhastic kraal met aan de ene kant een lachende buddha en aan de andere kant een chinees geluksteken.   Aan de tegenovergestelde zijde zit de gurukraal van bodhizaad met aan alle kanten 1 sandelhout kraal.  Aan de onderzijde van de gurukraal is nog bijpassende kwast bevestigd. Deze Embracelet is op elastische draad gezet, zodat deze je pols ook echt omarmt.

De Bodhiboom is een heilige boom in het Boeddhisme. De meeste bekende Bodhiboom staat in Bodhgaya (India) waaronder Gautama Boeddha de verlichting bereikte. Bodhi betekent dan ook ‘verlichting, ontwaking, opperste kennis’.

Sandelhout (Sandalwood) wordt veel verwerkt in tempels in India en is uitstekend te gebruiken bij meditaties. Het helpt bij het verwerken van teleurstellingen en helpt je bij `de draad weer oppakken`. Sandelhout wordt ook wel vermalen en geperst tot wierookstokjes of er kan een etherische olie uit gewonnen worden die veel in parfums wordt toegepast.

De betekenis van de lachende Boeddha is vreedzaamheid, gezondheid en geluk. Vaak heeft de lachende Boeddha een zak in zijn hand waarin rijst, snoep of andere spullen zitten die hij aan arme kinderen geeft. Ook wordt de lachende Boeddha soms afgebeeld met een pot of schaal met kostbaarheden boven zijn hoofd, wat voor geluk en voorspoed staat. De toekomstige Boeddha (ook wel Maitreya) wordt vaak afgebeeld als de lachende Boeddha, die liefhebbende vriendelijkheid uitstraalt en anderen gelukkig wil maken.

Klik hier  voor de werking van carneool.

Omdat Buddhastic onze nieuwe merknaam wordt bieden wij deze Embracelet Buddhastic niet aan voor € 29,90, maar voor slechts € 24,90. Fantastic toch van Buddhastic?!