Embracelet Buddhastic Homage

€24,90 In winkelwagen

Gemaakt in dankbaarheid en eerbetoon aan de Tibetaans Buddhistische traditie.

Informatie

Bestel Embracelet Buddhastic Homage Embracelet Buddhastic Homage : €24,90

Embracelet is de naam die wij geven aan armbanden, die je echt omarmen, waarbij je het gevoel krijgt dat ze je extra energie geven. Embracelet  Buddhastic Hommage is zo’n armband. Deze Embracelet is op elastische draad gezet, zodat deze je pols ook echt omarmt en past vrijwel aan elke pols. Deze Armband  is handgemaakt en ontworpen door Atelier Aarts in dankbaarheid en eerbetoon aan de Tibetaans Boeddhistische traditie. De armband is gemaakt  met diverse kralen afkomstig uit de Tibetaanse cultuur, zoals tibetaans turkoois, bodhizaad en 2 Ohm Mani Pad Hum kralen gemaakt op schelpen basis. Ook de donkerrode kralen zie je regelmatig terug in Tibetaanse sieraden of mala’s. De sluitkraal (guru) is gemaakt van Bodhizaad en is afgewerkt met een bijpassende zijden draad. In het midden zit de zilverkleurige Buddhastic kraal met aan de ene kant een lachende buddha en aan de andere kant een chinees geluksteken.

De Bodhiboom is een heilige boom in het Boeddhisme. De meeste bekende Bodhiboom staat in Bodhgaya (India) waaronder Gautama Boeddha de verlichting bereikte. Bodhi betekent dan ook ‘verlichting, ontwaking, opperste kennis’.

Klik hier voor de betekenis en werking van Turkoois

De betekenis van de lachende Boeddha is vreedzaamheid, gezondheid en geluk. Vaak heeft de lachende Boeddha een zak in zijn hand waarin rijst, snoep of andere spullen zitten die hij aan arme kinderen geeft. Ook wordt de lachende Boeddha soms afgebeeld met een pot of schaal met kostbaarheden boven zijn hoofd, wat voor geluk en voorspoed staat. De toekomstige Boeddha (ook wel Maitreya) wordt vaak afgebeeld als de lachende Boeddha, die liefhebbende vriendelijkheid uitstraalt en anderen gelukkig wil maken.

Omdat Buddhastic onze nieuwe merknaam wordt bieden wij deze Embracelet Buddhastic niet aan voor € 29,90, maar voor slechts € 24,90. Fantastic toch van Buddhastic?!