Embracelet Buddhastic Rainbow Large

€nu 29,90 In winkelwagen

Deze embracelet is ontworpen en handgemaakt door Atelier Aarts

Informatie

Bestel Embracelet Buddhastic Rainbow Embracelet Buddhastic Rainbow : €29,90

Embracelet is de naam die wij geven aan armbanden, die je echt omarmen, waarbij je het gevoel krijgt dat ze je extra energie geven. Embracelet Buddhastic Rainbow is zo’n armband.  Embracelet Buddhastic Raunbow behoort tot de Rainbow collectie (alle chakra’s) en bestaat uit 12 mm kralen van de 7 chakrakleuren, die ook in de regenboog voorkomen. Achtereenvolgens is dat de rode jaspis, carneool, tijgeroog, jade, aquamarijn, lapis lazuli en amethist. De achtste kraal is een bergkristalkraal van 12 mm, die zorgt voor een goede doorstroming van de chakra’s.

In het midden zit de zilverkleurige Buddhastic kraal met aan de ene kant een lachende buddha en aan de andere kant een chinees geluksteken. Deze kraal wordt aan weerskanten geflankeerd door een bodhizaad van ongeveer 14x16mm.  Aan de tegenovergestelde zijde zit de gurukraal van bodhizaad met aan alle kanten 2 sandelhout kralen van 6x8mm en nog een bodhizaad. Aan de onderzijde van de gurukraal is nog een sandelhoutkraal bevestigd met daaraan een bijpassende kwast.  Deze Embracelet is op elastische draad gezet, zodat deze je pols ook echt omarmt.

De Bodhiboom is een heilige boom in het Boeddhisme. De meeste bekende Bodhiboom staat in Bodhgaya (India) waaronder Gautama Boeddha de verlichting bereikte. Bodhi betekent dan ook ‘verlichting, ontwaking, opperste kennis’.

Sandelhout (Sandalwood) wordt veel verwerkt in tempels in India en is uitstekend te gebruiken bij meditaties. Het helpt bij het verwerken van teleurstellingen en helpt je bij `de draad weer oppakken`. Sandelhout wordt ook wel vermalen en geperst tot wierookstokjes of er kan een etherische olie uit gewonnen worden die veel in parfums wordt toegepast.

De betekenis van de lachende Boeddha is vreedzaamheid, gezondheid en geluk. Vaak heeft de lachende Boeddha een zak in zijn hand waarin rijst, snoep of andere spullen zitten die hij aan arme kinderen geeft. Ook wordt de lachende Boeddha soms afgebeeld met een pot of schaal met kostbaarheden boven zijn hoofd, wat voor geluk en voorspoed staat. De toekomstige Boeddha (ook wel Maitreya) wordt vaak afgebeeld als de lachende Boeddha, die liefhebbende vriendelijkheid uitstraalt en anderen gelukkig wil maken.

Lees hier meer over de betekenis van Bergkristal.

Klik hier  voor de werking van rode jaspis.

Klik hier  voor de werking van carneool.

Lees hier meer over de betekenis en werking van Tijgeroog.

Klik hier voor de betekenis en werking van Jade

Aquamarijn is een steen, die het keelchakra in balans brengt, het stimuleert het immuunsysteem en maakt vastzittende emoties los, het zorgt ook voor creatieve expressie en helpt inspiratie te vinden, brengt helderheid bij verwarring en helpt onafgemaakte dingen te voltooien. Het bevordert het uithoudingsvermogen en bewaart de kalmte. Tevens helpt het bij allergieën, hooikoorts, en bij aandoeningen van de schildklier, blaas en ademhalingswegen.

Klik hier meer over Lapis Lazuli

Klik hier  voor de werking van amethist.

Lees hier meer over chakra’s

Omdat Buddhastic onze nieuwe merknaam wordt bieden wij deze Embracelet Buddhastic niet aan voor € 34,90, maar voor slechts € 29,90. Fantastic toch van Buddhastic?!