Embracelet Buddhastic Nefriet (2)

€van 34,90 voor 29,90 In winkelwagen

Deze armband is ontworpen en handgemaakt door Atelier Aarts

Informatie

Bestel Embracelet Buddhastic Nefriet (2) Embracelet Buddhastic Nefriet (2) : €29,90

Embracelet is de naam die wij geven aan armbanden, die je echt omarmen, waarbij je het gevoel krijgt dat ze je extra energie geven. Embracelet Buddhastic Nefriet is zo’n armband.  Embracelet Buddhastic Nefriet behoort tot de Up in the Air collectie (Element Lucht) en bestaat  uit  6 grote Nefriet kralen van ongeveer 14 mm. In het midden zit de zilverkleurige Buddhastic kraal met aan de ene kant een lachende buddha en aan de andere kant een chinees geluksteken. Deze kraal wordt aan weerskanten geflankeerd door een bruine natuurlijke  bodhizaad van ongeveer 14x12mm.  Aan de tegenovergestelde zijde zit de gurukraal van bodhizaad met aan alle kanten 2 sandelhout kralen van 6x8mm en nog een bodhizaad. Aan de onderzijde van de gurukraal is nog een sandelhoutkraal bevestigd met daaraan een bijpassende kwast.  Deze Embracelet is op elastische draad gezet, zodat deze je pols ook echt omarmt.

De Bodhiboom is een heilige boom in het Boeddhisme. De meeste bekende Bodhiboom staat in Bodhgaya (India) waaronder Gautama Boeddha de verlichting bereikte. Bodhi betekent dan ook ‘verlichting, ontwaking, opperste kennis’.

Sandelhout (Sandalwood) wordt veel verwerkt in tempels in India en is uitstekend te gebruiken bij meditaties. Het helpt bij het verwerken van teleurstellingen en helpt je bij `de draad weer oppakken`. Sandelhout wordt ook wel vermalen en geperst tot wierookstokjes of er kan een etherische olie uit gewonnen worden die veel in parfums wordt toegepast.

De betekenis van de lachende Boeddha is vreedzaamheid, gezondheid en geluk. Vaak heeft de lachende Boeddha een zak in zijn hand waarin rijst, snoep of andere spullen zitten die hij aan arme kinderen geeft. Ook wordt de lachende Boeddha soms afgebeeld met een pot of schaal met kostbaarheden boven zijn hoofd, wat voor geluk en voorspoed staat. De toekomstige Boeddha (ook wel Maitreya) wordt vaak afgebeeld als de lachende Boeddha, die liefhebbende vriendelijkheid uitstraalt en anderen gelukkig wil maken.

Nefriet wordt ook wel Russische Jade genoemd en beschermt tegen agressiviteit en druk van buitenaf. De steen brengt ook innerlijk evenwicht. Dit mineraal helpt je bij het nemen van besluiten, onnodig gepieker en twijfelachtigheid. Het is een uitstekend steen voor de waterhuishouding in je lichaam (nieren, urine wegen, blaas)

Klik hier voor de betekenis en werking van Jade

Omdat Buddhastic onze nieuwe merknaam wordt bieden wij deze Embracelet Buddhastic niet aan voor € 34,90, maar voor slechts € 29,90. Fantastic toch van Buddhastic?!