Embracelet Buddhastic Rainbow Medium

€Van 29,90 voor 24,90 In winkelwagen

Deze armband is ontworpen en hand gemaakt door Atelier Aarts

Informatie

Bestel Embracelet Buddhastic Rainbow Embracelet Buddhastic Rainbow : €24,90

Embracelet is de naam die wij geven aan armbanden, die je echt omarmen, waarbij je echt het gevoel krijgt dat ze je extra energie geven. Embracelet Buddhastic Rainbow is zo’n armband.  Embracelet Buddhastic Rainbow behoort tot de Rainbow Connection collectie en bestaat uit 3 bodhizaden van ongeveer 14 mm en 2×8 kralen van ongeveer 8 mm, die samen met een bergkristal de kleuren van de regenboog voorstellen. De kralen zijn donkerrode jaspis, perzik aventurien, citrien, jade, amazoniet, lapis lazuli, amethist met op het eind een bergkristal.  Het geheel is afgesloten met een zilverkleurige gurukraal, met aan de ene kant een lachende buddha en aan de andere kant een chinees geluksteken waaraan met een zilverkleurige bewerkte donutkraal  een bijpassende kwast is bevestigd.  Deze Embracelet is op elastische draad gezet, zodat deze je pols ook echt omarmt.

De Bodhiboom is een heilige boom in het Boeddhisme. De meeste bekende Bodhiboom staat in Bodhgaya (India) waaronder Gautama Boeddha de verlichting bereikte. Bodhi betekent dan ook ‘verlichting, ontwaking, opperste kennis’.

De betekenis van de lachende Boeddha is vreedzaamheid, gezondheid en geluk. Vaak heeft de lachende Boeddha een zak in zijn hand waarin rijst, snoep of andere spullen zitten die hij aan arme kinderen geeft. Ook wordt de lachende Boeddha soms afgebeeld met een pot of schaal met kostbaarheden boven zijn hoofd, wat voor geluk en voorspoed staat. De toekomstige Boeddha (ook wel Maitreya) wordt vaak afgebeeld als de lachende Boeddha, die liefhebbende vriendelijkheid uitstraalt en anderen gelukkig wil maken.

Klik hier voor de betekenis en werking van Jaspis
Klik hier  voor de werking van aventurien.
Klik hier voor de betekenis en werking Citrien
Klik hier voor de betekenis en werking van Jade
Klik hier  voor de werking van amazoniet.
Lees hier meer over Lapis Lazuli
Klik hier voor de betekenis en werking van Amethist

Klik hier voor de betekenis en werking van Bergkristal

Omdat Buddhastic onze nieuwe merknaam wordt bieden wij deze Embracelet Buddhastic niet aan voor € 29,90, maar voor slechts € 24,90. Fantastic toch van Buddhastic?!