Embracelet Buddhastic Summer of Love

€Nu 39,90 In winkelwagen

Deze armband is ontworpen en handgemaakt door Atelier Aarts

Informatie

Bestel Embracelet Buddhastic Summer of Love Embracelet Buddhastic Summer of Love : €39,90

Embracelet is de naam die wij geven aan armbanden, die je echt omarmen, waarbij je het gevoel krijgt dat ze je extra energie geven. Embracelet Buddhastic Summer of Love is zo’n armband.  Embracelet Buddhastic Summer of Love is wel heel bijzonder. De armband bevat maar liefst 12 mineralen van ongeveer 12 mm, die aan liefde, zon en water gerelateerd zijn.  Stuk voor stuk unieke mineralen, die aangevuld zijn met  cocos donuts, een rudraksha zaad een bodhizaad en 2 zoetwaterparels.

De mineralen zijn Carneool (facet geslepen),  Labradoriet, Jade (donut), Chrysocolla, Rozenkwarts, Unakiet, Bergkristal, Amazoniet , Tijgeroog, Aquamarijn, Nefriet en Tibetaans Turkoois.

In het midden zit de zilverkleurige Buddhastic kraal met aan de ene kant een lachende buddha en aan de andere kant een chinees geluksteken. Aan de Tibetaanse Turkooiskraal zit nog een Sumeru eveneens van tibetaans turkoois, die is afgewerkt met een bijpassend zijden lint.   Deze Embracelet is op elastische draad gezet, zodat deze je pols ook echt omarmt.

De Bodhiboom is een heilige boom in het Boeddhisme. De meeste bekende Bodhiboom staat in Bodhgaya (India) waaronder Gautama Boeddha de verlichting bereikte. Bodhi betekent dan ook ‘verlichting, ontwaking, opperste kennis’.

De betekenis van de lachende Boeddha is vreedzaamheid, gezondheid en geluk. Vaak heeft de lachende Boeddha een zak in zijn hand waarin rijst, snoep of andere spullen zitten die hij aan arme kinderen geeft. Ook wordt de lachende Boeddha soms afgebeeld met een pot of schaal met kostbaarheden boven zijn hoofd, wat voor geluk en voorspoed staat. De toekomstige Boeddha (ook wel Maitreya) wordt vaak afgebeeld als de lachende Boeddha, die liefhebbende vriendelijkheid uitstraalt en anderen gelukkig wil maken.

Rudraksha betekent “Tranen van Rudra (de Heer Shiva)”; het zijn de meest heilige producten met mystieke krachten. Duizenden jaren lang hebben mensen Rudraksha gebruikt voor spirituele, materiële en medicinale doeleinden.

Omdat Buddhastic onze nieuwe merknaam wordt bieden wij deze Embracelet Buddhastic niet aan voor € 44,90, maar voor slechts € 39,90. Fantastic toch van Buddhastic?!