Embracelet Nature Carneool 7 mm

€19,90 In winkelwagen

Deze embracelet is ontworpen en handgemaakt door Atelier Aarts

Informatie

Bestel Embracelet Nature Carneool 7 mm Embracelet Nature Carneool 7 mm : €19,90

Embracelet is de naam die wij geven aan armbanden, die je echt omarmen, waarbij je het gevoel krijgt dat ze je extra energie geven. Embracelet  Nature Carneool is zo’n armband. Deze Embracelet is op elastische draad gezet, zodat deze je pols ook echt omarmt en past vrijwel aan elke pols. Deze armband  is handgemaakt en ontworpen door Atelier Aarts.  De armband bestaat uit 19 carneool kralen van ongeveer 7 a 8 mm. Naast de Gurukraal van Rudrakshahout afgewerkt met een bijpassend klein lintje van zijde en een sandelhout kraal zijn aan weerskanten 3 kleine rudraksha kralen bevestigd.

Rudraksha betekent “Tranen van Rudra (de Heer Shiva)”; het zijn de meest heilige producten met mystieke krachten. Duizenden jaren lang hebben mensen Rudraksha gebruikt voor spirituele, materiële en medicinale doeleinden.

Sandelhout (Sandalwood) wordt veel verwerkt in tempels in India en is uitstekend te gebruiken bij meditaties. Het helpt bij het verwerken van teleurstellingen en helpt je bij `de draad weer oppakken`. Sandelhout wordt ook wel vermalen en geperst tot wierookstokjes of er kan een etherische olie uit gewonnen worden die veel in parfums wordt toegepast.

Klik hier  voor de werking van carneool.