Embracelet Nature Chalcedoon

€19,90 In winkelwagen

Deze armband is ontworpen en handgemaakt door Atelier Aarts

Informatie

Bestel Embracelet Nature Chalcedoon Embracelet Nature Chalcedoon : €19,90

Embracelet is de naam die wij geven aan armbanden, die je echt omarmen, waarbij je het gevoel krijgt dat ze je extra energie geven. Embracelet  Nature Chalcedoon is zo’n armband. Deze Embracelet is op elastische draad gezet, zodat deze je pols ook echt omarmt en past vrijwel aan elke pols. Deze Armband  is handgemaakt en ontworpen door Atelier Aarts.  De mineralen zijn van diverse afmetingen splitkralen en is afgesloten met een gurukraal van Sandelhout en afgewerkt met een bijpassend klein kwastje van echte zijde in een kegelvormig bewerkt oud-zilverkleurige buisje.

Sandelhout (Sandalwood) wordt veel verwerkt in tempels in India en is uitstekend te gebruiken bij meditaties. Het helpt bij het verwerken van teleurstellingen en helpt je bij `de draad weer oppakken`. Sandelhout wordt ook wel vermalen en geperst tot wierookstokjes of er kan een etherische olie uit gewonnen worden die veel in parfums wordt toegepast.

Blauw Chalcedoon helpt je bij communicatie en tegenwoordigheid van geest. Helpt nieuwe situaties te accepteren en weerstanden los te laten, brengt innerlijke rust en heeft een gunstige invloed op diabetes.