Embracelet Nature Jade 2

€19,90 In winkelwagen

Deze armband is ontworpen en handgemaakt door Atelier Aarts

Informatie

Helaas niet leverbaar

Embracelet is de naam die wij geven aan armbanden, die je echt omarmen, waarbij je het gevoel krijgt dat ze je extra energie geven. Embracelet  Nature Jade 2 is zo’n armband. Deze Embracelet is op elastische draad gezet, zodat deze je pols ook echt omarmt en past vrijwel aan elke pols. Deze armband  is handgemaakt en ontworpen door Atelier Aarts.  De 13 jade kralen hebben een doorsnede van 10 mm en worden om en om onderbroken door sadelhout hout kralen die ook in de afwerking zijn gebruikt. De embracelet heeft in het midden een gurukraal van bodizaad met daaraan een zilverkleurig bewerkt sumeru waaruit een bijpassend kwastje steekt.

Sandelhout (Sandalwood) wordt veel verwerkt in tempels in India en is uitstekend te gebruiken bij meditaties. Het helpt bij het verwerken van teleurstellingen en helpt je bij `de draad weer oppakken`. Sandelhout wordt ook wel vermalen en geperst tot wierookstokjes of er kan een etherische olie uit gewonnen worden die veel in parfums wordt toegepast.
De Bodhiboom is een heilige boom in het Boeddhisme. De meeste bekende Bodhiboom staat in Bodhgaya (India) waaronder Gautama Boeddha de verlichting bereikte. Bodhi betekent dan ook ‘verlichting, ontwaking, opperste kennis’.

Klik hier voor de betekenis en werking van Jade