Embracelet Nature Sandelhout Blauw Koraal

€14,90 In winkelwagen

Deze armband is ontworpen en handgemaakt door Atelier Aarts

Informatie

Bestel Embracelet Nature Sandelhout Blauw Koraal Embracelet Nature Sandelhout Blauw Koraal : €14,90

Embracelet is de naam die wij geven aan armbanden, die je echt omarmen, waarbij je het gevoel krijgt dat ze je extra energie geven. Embracelet Nature Sandelhout Blauw Koraal is zo’n armband. Deze Embracelet is op elastische draad gezet, zodat deze je pols ook echt omarmt en past vrijwel aan elke pols. Deze Armband  is handgemaakt en ontworpen door Atelier Aarts.  De armband bestaat uit 17 Sandelhoutkralen (ongeveer 9 mm doorsnede)en 6 Blauw Koraal kralen(doorsnede 9 mm)

Blauw Koraal (organisch fossiele steen) versterkt het gebied rondom de keel en verhoogt het bewustzijn voor de behoeften van onze medemens en helpt ons begrijpen hoe het leven met elkaar verbonden is. Het versterkt de beenderen en brengt emoties in balans. Tevens is het een uitstekende communicatie en meditatiesteen.

Sandelhout (Sandalwood) wordt veel verwerkt in tempels in India en is uitstekend te gebruiken bij meditaties. Het helpt bij het verwerken van teleurstellingen en helpt je bij `de draad weer oppakken`. Sandelhout wordt ook wel vermalen en geperst tot wierookstokjes of er kan een etherische olie uit gewonnen worden die veel in parfums wordt toegepast.