Halsketting Heartbeat

€44,90 In winkelwagen

Deze halsketting Heart Beat behoort tot de Up in the Air Collection

Informatie

Bestel Halsketting Heartbeat Halsketting Heartbeat : €44,90

Deze halsketting Heart Beat behoort tot de Up in the Air Collection. De halsketting meet rondom gemeten ongeveer 90 cm en is afgewerkt met een opengewerkt bronskleurig hart, dat geopend kan worden om een fotootje van je geliefde in te bevestigen. Het hart is opgehangen aan een oneindigheids symbool, wat staat voor oneindige liefde. Hierin is een groen zijden lint bevestigd. Groen is de kleur dat hoort bij het hartchakra. Het oneinigheidssymbool hangt weer aan een grote Bodhikraal en in de ketting zijn op subtiele wijze 2 kleine Rudraksha kralen verwerkt, De ketting bestaat verder uit Unakiet splitkralen en in de hals zijn er 7 kleine ronde Unakiet kralen verwerkt, die op zich weer kracht geven aan de 7 chakra’s.

De Bodhiboom is een heilige boom in het Boeddhisme. De meeste bekende Bodhiboom staat in Bodhgaya (India) waaronder Gautama Boeddha de verlichting bereikte. Bodhi betekent dan ook ‘verlichting, ontwaking, opperste kennis’.

Rudraksha betekent “Tranen van Rudra (de Heer Shiva)”; het zijn de meest heilige producten met mystieke krachten. Duizenden jaren lang hebben mensen Rudraksha gebruikt voor spirituele, materiële en medicinale doeleinden.
Er wordt gezegd dat degene die Rudraksha draagt onaantastbaar is en beschermd wordt tegen alle negatieve invloeden.

Lees hier meer over chakra’s

 Klik hier voor de betekenis en werking van unakiet