Embracelet Nature Tibetaans Agaat

€19,90 In winkelwagen

Deze embracelet is gemaakt door Atelier Aarts

Informatie

Bestel Embracelet Nature Tibetaans Agaat Embracelet Nature Tibetaans Agaat : €19,90

Embracelet is de naam die wij geven aan armbanden, die je echt omarmen, waarbij je het gevoel krijgt dat ze je extra energie geven. Embracelet  Nature Tibetaans Agaat is zo’n armband. Deze Embracelet is op elastische draad gezet, zodat deze je pols ook echt omarmt en past vrijwel aan elke pols. Deze armband  is handgemaakt en ontworpen door Atelier Aarts.  De armband bestaat uit 10 rudraksha kralen van 9 mm en 10 sandelhout kralen ook van 9 mm. Naast de Gurukraal van Sandelhout afgewerkt met een bijpassend klein lintje van zijde zijn aan weerskanten 1 sandelhout kraal en 1 tibetaans agaatkraal bevestigd.In  het midden zit een grote Tibetaans agaat ovale kraal van 12×16 mm.

Rudraksha betekent “Tranen van Rudra (de Heer Shiva)”; het zijn de meest heilige producten met mystieke krachten. Duizenden jaren lang hebben mensen Rudraksha gebruikt voor spirituele, materiële en medicinale doeleinden.

Sandelhout (Sandalwood) wordt veel verwerkt in tempels in India en is uitstekend te gebruiken bij meditaties. Het helpt bij het verwerken van teleurstellingen en helpt je bij `de draad weer oppakken`. Sandelhout wordt ook wel vermalen en geperst tot wierookstokjes of er kan een etherische olie uit gewonnen worden die veel in parfums wordt toegepast.

Klik hier voor de betekenis en werking van Agaat