Ki-Hanger Crystal Light

€12,90 In winkelwagen

Deze ki-hanger is ontworpen en handgemaakt door Atelier Aarts

Informatie

Bestel Ki-Hanger Crystal Light Ki-Hanger Crystal Light : €12,90

De Ki hangers zijn heel leuk als sleutelhanger, maar ook aan je tas of aan je ketting als bedel staan ze geweldig. Hoe je ze ook bij je draagt, ze geven je altijd wat extra Ki (energie). Deze unieke Ki hanger hoort bij de Full of Spirit collectie (element ether) en is vervaardigd van bergkristal met een bedeltje van de lachende Boeddha, een hartje en nog een extra string met bergkristalkralen.. Het leuke is ook dat deze Ki hanger uniek is, we hebben ze zelf ontworpen en gemaakt in ons atelier. Deze Ki hangers is ongeveer 10 cm lang.

De betekenis van de lachende Boeddha is vreedzaamheid, gezondheid en geluk. Vaak heeft de lachende Boeddha een zak in zijn hand waarin rijst, snoep of andere spullen zitten die hij aan arme kinderen geeft. Ook wordt de lachende Boeddha soms afgebeeld met een pot of schaal met kostbaarheden boven zijn hoofd, wat voor geluk en voorspoed staat. De toekomstige Boeddha (ookwel Maitreya) wordt vaak afgebeeld als de lachende Boeddha, die liefhebbende vriendelijkheid uitstraalt en anderen gelukkig wil maken.
Bergkristal is een ideale edelsteen om meditatieve mogelijkheden te versterken en te ondersteunen. Bij geestelijke problemen brengt Bergkristal inzicht en helderheid. Hij geeft steun en neemt besluiteloosheid weg, helpt om inzicht te krijgen in problemen. Bergkristal is de beste algemene reinigingssteen. Lees hier meer over de betekenis van Bergkristal.

Vind je het leuk om zelf een ki hanger samen te stellen?
Omdat wij de ki hangers zelf ontwerpen en maken, kun je ze ook bestellen naar je eigen voorkeur van edelsteen met een symbolisch bedeltje. Stuur dan een mail via het contactformulier en vraag ons om een geheel persoonlijke ki hanger voor jou te maken. Geef hierbij aan welke edelsteen en bedeltje (lachende boeddha, boeddhahoofd, hartje, kruisje, hamsa-hand, engeltje, Guan Yin of een veertje) je zou willen en we nemen via de mail contact met je op.