Ki-hanger Ganesha

€19,90 In winkelwagen

Deze unieke Ki hanger behoort tot de Up in the Air collectie (element lucht)

Informatie

Bestel Ki-hanger Ganesha Ki-hanger Ganesha : €19,90

Deze Ki hanger is heel leuk als sleutelhanger, maar ook aan je tas of  als talisman aan je autospiegel (Ganesha is de beschermheilige van reizigers). Hoe je de ki-hanger ook bij je draagt, ze geeft je altijd wat extra Ki (energie). Deze unieke Ki hanger behoort tot de Up in the Air collectie (element lucht) en is vervaardigd met rozenkwarts, een bronskleurige bajonetsluiting met hartje en enkele bronskleurige kralen waarvan er 1 is opengewerkt.  Er is ook een prachtige handgemaakte kwast aan bevestigd waarin ook stukjes echte zijde is verwerkt. Hieraan is een grote Ganeshahanger aan bevestigd. Het leuke is ook dat de Ki hangers uniek zijn, we hebben ze zelf ontworpen en gemaakt in ons atelier. Deze Ki hanger is ongeveer 19 cm lang. Deze ki hanger is verpakt in een bijpassend brokaten tasje.

De rozenkwarts en het hart staat in deze Ki hanger voor de Liefde. Rozenkwarts is de steen van onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede. Het is het belangrijkste kristal voor het hart en hartchakra dat u de ware essentie van liefde leert. Het zuivert en opent het hart op alle niveaus en zorgt voor innerlijke genezing en eigenliefde. Als u liefde wilt aantrekken, is romantische Rozenkwarts wat u zoekt. In bestaande relaties zal Rozenkwarts vertrouwen en harmonie herstellen. Rozenkwarts vervangt negatieve energie door liefdevolle vibraties. Het versterkt empathie en gevoeligheid en helpt u om de noodzakelijke veranderingen te accepteren. Als u Rozenkwarts vasthoudt, versterkt dat positieve affirmaties. Deze mooie steen bevordert de ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid.

Lees hier meer over de betekenis van Rozenkwarts.

Ganesha is de hindoeïstische god van kennis en wijsheid, hij neemt hindernissen weg en is de beschermheilige van reizigers. Hindoes bidden tot Ganesha voor ze aan iets nieuws beginnen, zoals een nieuwe baan of wanneer ze verhuizen. Hij is de zoon van Shiva en Parvati.