Ki-Hanger In my Heart

€11,90 In winkelwagen

Deze Ki-hanger is ontworpen en met de hand gemaakt door Atelier Aarts

Informatie

Bestel Ki-Hanger In my Heart Ki-Hanger In my Heart : €11,90

De Ki hangers zijn heel leuk als sleutelhanger, maar ook aan je tas of aan je ketting als bedel staan ze geweldig. Hoe je ze ook bij je draagt, ze geven je altijd wat extra Ki (energie). Deze unieke Ki hanger behoort tot de  Up in the Air collectie (element lucht) en is vooral als sleutelhanger te gebruiken, doordat er een grote ring aan is bevestigd. Aan deze ring zit een grote bajonetsluiting, waaraan ook nog iets aangehangen kan worden of als ophanging is te gebruiken als Ki-hanger. Aan de ring is tevens een bronskleurig hart bevestigd, dat kan worden geopend zodat er een foto van een geliefde in kan worden gedaan. Verder zit daar een grote Lapis Lazuli kraal (12mm) aan vast en een handgemaakt blauw kwastje.

Het leuke is ook dat de Ki hangers uniek zijn, we hebben ze zelf ontworpen en gemaakt in ons atelier. De Ki hanger is ongeveer 10 cm lang De Ki-Hanger heeft een vriendelijke uitstraling en staat symbool voor het hart en voor vriendschap

Lees hier meer over Lapis Lazuli

Vind je het leuk om zelf een ki hanger samen te stellen?

Omdat wij de ki hangers zelf ontwerpen en maken, kun je ze ook bestellen naar je eigen voorkeur van edelsteen met een symbolisch bedeltje. Stuur dan een mail via het contactformulier en vraag ons om een geheel persoonlijke ki hanger voor jou te maken. Geef hierbij aan welke edelsteen en bedeltje (lachende boeddha, boeddhahoofd, hartje, kruisje, hamsa-hand, engeltje, Guan Yin of een veertje) je zou willen en we nemen via de mail contact met je op.