Ki-Hanger Kind Hearted

€12,90 In winkelwagen

Deze Ki-Hanger is ontworpen en met de hand gemaakt door Atelier Aarts.

Informatie

Bestel Ki-Hanger Kind Hearted Ki-Hanger Kind Hearted : €12,90

De Ki hangers zijn heel leuk als sleutelhanger, maar ook aan je tas of aan je ketting als bedel staan ze geweldig. Hoe je ze ook bij je draagt, ze geven je altijd wat extra Ki (energie). Deze unieke Ki hanger behoort tot de  Up in the Air collectie(element lucht) en is vervaardigd vanuit een hartbewerkte zilverkleurige bajonetsluiting waaraan een unakiet kraal van 8 mm is bevestigdd. Aan deze kraal zijn een roze handgemaakt kwastje gemaakt waaraan ook een hartje is bevestigd met het opschrift “Made with love” Tevens is er een grote unakiet kraal van 12 milimeter doorsnede aangemaakt en als klap op de vuurpijl een Double bead Easy Button-hanger (18 mm)waarop een lachende boeddha is geklikt. Op deze Double Bead Easy Button kunnen ook andere buttons worden geklikt.

Het leuke is ook dat de Ki hangers uniek zijn, we hebben ze zelf ontworpen en gemaakt in ons atelier. De Ki hanger is ongeveer 9 cm lang. De Ki-Hanger heeft een vriendelijke uitstraling en staat symbool voor het hart.

 Klik hier voor de betekenis en werking van unakiet

Vind je het leuk om zelf een ki hanger samen te stellen?

Omdat wij de ki hangers zelf ontwerpen en maken, kun je ze ook bestellen naar je eigen voorkeur van edelsteen met een symbolisch bedeltje. Stuur dan een mail via het contactformulier en vraag ons om een geheel persoonlijke ki hanger voor jou te maken. Geef hierbij aan welke edelsteen en bedeltje (lachende boeddha, boeddhahoofd, hartje, kruisje, hamsa-hand, engeltje, Guan Yin of een veertje) je zou willen en we nemen via de mail contact met je op.