Halsketting Lifecord Love Generation

€Van 59,90 voor 39,90 In winkelwagen

Lifecord Love Generation behoort tot de Up in the Air collectie element lucht

Informatie

Bestel Lifecord Love Generation Lifecord Love Generation : €39,90

Lifecord is de naam voor een halssnoer dat ook als een uniek gebedssnoer is te gebruiken. Zowel als Rozenkrans (Rosary) en als Mala. De naam Lifecord is ontstaan, doordat wij de relatie leggen tussen de navelstreng, die bij de geboorte wordt doorgeknipt en de verbinding met het spirituele leven.

Het Lifecord Love Generation behoort tot de Up in the Air collectie (element lucht) en is vervaardigd met 54 Perzik Aventurien kralen (8mm), 53 Moonstar Bodhikralen (9mm) en  6 Bruinrode Agaat kralen  (12mm) 1 Naturel Bodhizaad (guru 13mm) en 8 Cocos donutkralen, 1 unieke eindkwast met daarin 1 mat goudkleurig hart bedel.

De lifecord meet rondom gemeten 90 cm en is daarom ook als halsketting te dragen. Het eindstuk is samen met de kwast en het bedeltje 15 cm lang. De 8 cocosschijfjes zijn gebruikt om de onderlinge kralen in het eindstuk te accentueren. De lifecord wordt geleverd in een bijpassende tasje.

Een Rozenkrans is een gebedssnoer, die vooral in het katholieke geloof gebruikt wordt. Door de Moonstar Bodhizaden en de Agaatkralen te doorlopen is deze gebedssnoer als een echte Rozenkrans (Rosary) te gebruiken. Dit Lifecord is tevens als mala te gebruiken door alle kralen te doorlopen in de krans (104 stuks Perzik Aventurien, Moonstarbodhikralen en de Agaatkralen) en de 4 Perzik Aventurien kralen in het eindstuk, zodat deze tezamen 108 kralen vormen.

Een mala is een gebedskrans van kralen vanuit het Hindoeïsme en het Boeddhisme. Bij iedere kraal die men met de duim en middelvinger afgaat, zegt men een mantra, bijvoorbeeld “Ohm mani padme hum”, wat “Groet aan de parel in de lotus” betekent.

De Bodhiboom is een heilige boom in het Boeddhisme. De meeste bekende Bodhiboom staat in Bodhgaya (India) waaronder Gautama Boeddha de verlichting bereikte. Bodhi betekent dan ook ‘verlichting, ontwaking, opperste kennis’.

Klik hier voor de betekenis en werking van Agaat

Klik hier voor de betekenis en werking van Aventurien

Lees hier meer over het gebruik van mala’s

Lees hier meer over mantra’s