Halsketting Lifecord Special Prayer

€59,90 In winkelwagen

Het Lifecord Special Prayer behoort tot de Full of Spirit collectie (element ether)

Informatie

Bestel Lifecord Special Prayer Lifecord Special Prayer : €59,90

Lifecord is de naam voor een halssnoer dat ook als een uniek gebedssnoer is te gebruiken. Zowel als Rozenkrans (Rosary) en als Mala. De naam Lifecord is ontstaan, doordat wij de relatie leggen tussen de navelstreng, die bij de geboorte wordt doorgeknipt en de verbinding met het spirituele leven.

Het Lifecord Special Prayer behoort tot de Full of Spirit collectie (element ether) en is vervaardigd met 54 donkerrode jaspis kralen (8mm), 53 sandelhout kralen van (7×9 mm), 5 kralen van Bodhizaad (13mm) 1 Patikankraal(guru 12mm) en 8 Cocos donutkralen, 1 unieke eindkwast met daarin 1 mat goudkleurig kruisje.

De lifecord meet rondom gemeten 80 cm en is daarom ook als halsketting te dragen. Het eindstuk is samen met de kwast en het kruisje 19 cm lang. De 8 cocosschijfjes zijn gebruikt om de onderlinge kralen in het eindstuk te accentueren. De lifecord wordt geleverd in een bijpassende tasje.

Een Rozenkrans is een gebedssnoer, die vooral in het katholieke geloof gebruikt wordt. Door de Sandelhoutkralen en de Bodhizaden te doorlopen is deze gebedssnoer als een echte Rozenkrans (Rosary) te gebruiken. Dit Lifecord is tevens als mala te gebruiken door alle kralen te gebruiken in de krans (104 stuks Sandelhout+Bodhi+Jaspis) en de 4 donkerrode jaspiskralen in het eindstuk, zodat deze tezamen 108 kralen vormen.

Een mala is een gebedskrans van kralen vanuit het Hindoeïsme en het Boeddhisme. Bij iedere kraal die men met de duim en middelvinger afgaat, zegt men een mantra, bijvoorbeeld “Ohm mani padme hum”, wat “Groet aan de parel in de lotus” betekent.

De Bodhiboom is een heilige boom in het Boeddhisme. De meeste bekende Bodhiboom staat in Bodhgaya (India) waaronder Gautama Boeddha de verlichting bereikte. Bodhi betekent dan ook ‘verlichting, ontwaking, opperste kennis’.

Klik hier voor de betekenis en werking van Jaspis

Lees hier meer over het gebruik van mala’s

Lees hier meer over mantra’s