Halsketting Mala Buddhastic 1

€Van € 59,90 voor € 49,90. In winkelwagen

Deze mala is ontworpen en gemaakt door Atelier Aarts

Informatie

Bestel Mala Buddhastic 1 Mala Buddhastic 1 : €49,90

De mala is gemaakt van 108  Buddhastic kralen.   De kralen zijn ongeveer13mm doorsnede .  De mala is  rondom gemeten ongeveer  146 cm lang en is daardoor ook om de hals te dragen. De afsluitkraal (guru) is van Bodhizaad en daar zit een bijpassende kwast aan. De kraal zelf heeft een dun zilverkleurig metalen oppervlak met daaronder een aanvullende acrylbasis ter versteviging van de kraal. Er zit een bijpassende mala tas bij.

Een mala is een gebedskrans van kralen vanuit het Hindoeïsme en het Boeddhisme. Bij iedere kraal die men met de duim en middelvinger afgaat, zegt men een mantra, bijvoorbeeld “Ohm mani padme hum”, wat “Groet aan de parel in de lotus” betekent.

Lees hier meer over het gebruik van mala’s

Lees hier meer over mantra’s

De Bodhiboom is een heilige boom in het Boeddhisme. De meeste bekende Bodhiboom staat in Bodhgaya (India) waaronder Gautama Boeddha de verlichting bereikte. Bodhi betekent dan ook ‘verlichting, ontwaking, opperste kennis’.

De betekenis van de lachende Boeddha is vreedzaamheid, gezondheid en geluk. Vaak heeft de lachende Boeddha een zak in zijn hand waarin rijst, snoep of andere spullen zitten die hij aan arme kinderen geeft. Ook wordt de lachende Boeddha soms afgebeeld met een pot of schaal met kostbaarheden boven zijn hoofd, wat voor geluk en voorspoed staat. De toekomstige Boeddha (ook wel Maitreya) wordt vaak afgebeeld als de lachende Boeddha, die liefhebbende vriendelijkheid uitstraalt en anderen gelukkig wil maken.

Omdat Buddhastic onze nieuwe merknaam wordt bieden wij deze Embracelet Buddhastic niet aan voor € 59,90, maar voor € 49,90. Fantastic toch van Buddhastic?!