Halsketting Mala Holy Mountain

€39,90 In winkelwagen

Deze mala is ontworpen en hand gemaakt door atelier Aarts

Informatie

Bestel Mala Holy Mountain Mala Holy Mountain : €39,90

Deze mala behoort tot de Down to Earth collectie (element aarde) en is gemaakt met rudraksha zaden (9 mm) afgewisseld met bergkristalkralen van 8 mm. De mala heeft in totaal 108 kralen en is rondom gemeten ongeveer 92 cm lang.  Aan de eindkraal is  een witte kwast bevestigd, die in rood is afgewerkt. Aan de kwast is een zilverkleurige mediterende boeddha gehangen. Deze mala is in ons atelier ontworpen en wordt geleverd in een bijpassende malatas.

Rudraksha betekent “Tranen van Rudra (de Heer Shiva)”; het zijn de meest heilige producten met mystieke krachten. Duizenden jaren lang hebben mensen Rudraksha gebruikt voor spirituele, materiële en medicinale doeleinden.
Er wordt gezegd dat degene die Rudraksha draagt onaantastbaar is en beschermd wordt tegen alle negatieve invloeden.
De natuurlijke elektromagnetische energie van de Heilige Rudraksha kralen verbetert de concentratie en mentale eigenschappen. In de Ayurvedische geschriften wordt beschreven dat de Rudraksha een positieve invloed heeft op de gezondheid van mensen.

Een mala is een gebedskrans van kralen vanuit het Hindoeïsme en het Boeddhisme. Bij iedere kraal die men met de duim en middelvinger afgaat, zegt men een mantra, bijvoorbeeld “Ohm mani padme hum”, wat “Groet aan de parel in de lotus” betekent.

Lees hier meer over het gebruik van mala’s

Lees hier meer over mantra’s

Klik hier voor de betekenis en werking van Bergkristal