Halsketting Mala Sahasrara

€Van 64,90 voor 49,90 In winkelwagen

De Mala Sahasrara behoort tot de Rainbow Connection collectie

Informatie

Bestel Mala Sahasrara Mala Sahasrara : €49,90

De Mala Sahasrara behoort tot de Rainbow Connection collectie en bestaat uit 108 Rudraksha kralen van ongeveer 11 mm doorsnede. Er zijn 7 rustpunten ingebouwd van Amethist kralen van 12 mm, die omvat zijn in oud-goudkleurige bewerkte kapjes. De eindkraal van rudraksha is verbonden met een bodhizaad van ongeveer 14 bij 10 mm. De handgemaakte kwast met kleuren, die bij de Amethist passen, is ongeveer 9 cm lang en ook hieraan is een Amethist hanger bevestigd , zoals deze ook in de mala terugkomt. De mala wordt geleverd in een bijpassende grote malatas. De mala meet rondom gemeten ongeveer 130 cm en kan daarom ook gemakkelijk 2x om de hals gedragen worden.

Deze mala behoort bij het zevende chakra ofwel het kruinchakra. (Sahasrara in Sanskriet-taal) Deze mala helpt je  de blokkades in het zevende chakra gebied oplossen.

Een mala is een gebedskrans van kralen vanuit het Hindoeïsme en het Boeddhisme. Bij iedere kraal die men met de duim en middelvinger afgaat, zegt men een mantra, bijvoorbeeld “Ohm mani padme hum”, wat “Groet aan de parel in de lotus” betekent.

Rudraksha betekent “Tranen van Rudra (de Heer Shiva)”; het zijn de meest heilige producten met mystieke krachten. Duizenden jaren lang hebben mensen Rudraksha gebruikt voor spirituele, materiële en medicinale doeleinden.
Er wordt gezegd dat degene die Rudraksha draagt onaantastbaar is en beschermd wordt tegen alle negatieve invloeden.

Klik hier voor de betekenis en werking van Amethist

Lees hier meer over chakra’s

Lees hier meer over het gebruik van mala’s

Lees hier meer over mantra’s