Halsketting Mala Nature Tulsihout

€19,90 In winkelwagen

Deze mala is ontworpen en gemaakt door Atelier Aarts

Informatie

Bestel Halsketting Mala Nature Tulsihout Halsketting Mala NatureTulsihout : €19,90

Deze mala van Tulsihout telt 108  kralen en deze houten kralen zijn ongeveer 7 mm van doorsnede.  De kralen zijn gemaakt van de takken van de Tulsi struik, die vooral in het tropisch gedeelte van India groeit en ongeveer 120 cm hoog wordt. Het hout is verder onbewerkt om de pure energie uit te kunnen stralen. De mala is geregen op een elastisch koord waardoor deze ook als armband kan worden gedragen.

De Tulsiplant wordt ook wel Heilig Basilicum genoemd vanwege haar medicinale eigenschappen. Zo zou deze stress verminderen, het cholesterolgehalte verminderen, bescherming geven tegen straling, de spijsvertering verbeteren en helpt om de liefde vanuit het hart te laten groeien. Ook brengt het de balans weer terug tussen de bio-eigenschappen van Vata, Pitta en Kapha  in het lichaam.

Een mala is een gebedskrans van kralen vanuit het Hindoeïsme en het Boeddhisme. Bij iedere kraal die men met de duim en middelvinger afgaat, zegt men een mantra, bijvoorbeeld “Ohm mani padme hum”, wat “Groet aan de parel in de lotus” betekent.

Lees hier meer over het gebruik van mala’s

Lees hier meer over mantra’s