Regenboogkristal Moon Reflection 3 in 1

€39,90 In winkelwagen

Deze fengshui hanger 3 in 1 is ontworpen en handgemaakt door Atelier Aarts

Informatie

Bestel Regenboogkristal Moon Reflection 3 in 1 Regenboogkristal Moon Reflection 3 in 1 : €39,90

Dit is een set die behoort tot de Sprinkling Water Collectie (element Water) en bestaat uit een regenboogkristal en een ketting van Maansteen split en kralen. De mineralen worden onderbroken door 1 zilverkleurige spiraal kraal.  Dit regenboogkristal heeft een diameter van 4cm en de prachtige ketting is 75cm lang.

3 in 1: hanger voor het regenboogkristal, halsketting én armband. De ketting hebben we zo ontworpen, dat deze gebruikt kan worden om het kristal op te hangen voor het raam, maar deze kan apart ook gedragen worden als halsketting én als armband, door deze een aantal keren om de pols te wikkelen. Het is hierdoor een multifunctionele ketting geworden.

De ketting hebben we zelf ontworpen en gemaakt in ons atelier! Hierdoor is deze set zeer exclusief, er zal nooit eenzelfde gemaakt worden.

Een regenboogkristal is speciaal gemaakt om voor het raam te hangen, zodat de zon er doorheen kan schijnen. Als de zon erop schijnt verschijnen er namelijk tientallen kleine regenboogjes in uw huis: een prachtig gezicht!

Klik hier voor de betekenis en werking van maansteen