Regenboogkristal Golden Energy

€34,90 In winkelwagen

Het Regenboogkristal Golden Energy is ontworpen en gemaakt door Atelier Aarts

Informatie

Helaas niet leverbaar

De  Regenboogkristal Golden Energy behoort tot de Full of Spirit collectie (element Ether). De set bestaat uit een regenboogkristal waaraan een ketting is bevestigd gemaakt van amethist, bergkristal en rozenkwarts. Die in combinatie 4x terug komen onderbroken door bronskleurige kralen. Het begint met de 3 kralen en eindigt met de drie kralen van Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts. Het geheel heeft een bronskleurige bewerkte hartvormige bajonetsluiting  om het kristal aan op te hangen voor het raam en op het eind zit nog een opengewerkte bronskleurige kraal.  Het regenboogkristal heeft een diameter van 3 cm. Dit ketting is 75cm lang. De ketting hebben we zelf ontworpen en gemaakt in ons atelier! Hierdoor is deze set zeer exclusief, er zal nooit eenzelfde gemaakt worden.

Deze regenboogkristal met ophangketting wordt Golden Energy genoemd vanwege de krachtige energiestroom,  die de combinatie van de drie verschillende mineralen uitstraalt.

Een regenboogkristal is speciaal gemaakt om voor het raam te hangen, zodat de zon er doorheen kan schijnen. Als de zon erop schijnt verschijnen er namelijk tientallen kleine regenboogjes in uw huis: een prachtig gezicht!

Klik hier voor de betekenis en werking van Amethist

Klik hier voor de betekenis en werking van Bergkristal

Klik hier voor de betekenis en werking van Rozenkwarts