Embracelet Nature Goudkwarts

€19,90 In winkelwagen

Deze embracelet is gemaakt door Atelier Aarts

Informatie

Bestel Embracelet Nature Goudkwarts Embracelet Nature Goudkwarts : €19,90

Embracelet is de naam die wij geven aan armbanden, die je echt omarmen, waarbij je het gevoel krijgt dat ze je extra energie geven. Embracelet  Nature Tibetaans Agaat is zo’n armband. Deze Embracelet is op elastische draad gezet, zodat deze je pols ook echt omarmt en past vrijwel aan elke pols. Deze armband  is handgemaakt en ontworpen door Atelier Aarts.  De armband bestaat uit 10 Goudkwarts kralen van 9 mm en 12 sandelhout kralen ook van 9 mm. Naast de Gurukraal van Bodhizaad en Sandelhout die is afgewerkt met een bijpassend klein lintje van zijde is aan weerskanten 1 sandelhout kraal bevestigd.In  het midden zit nog een Bodhizaad van 12×10 mm.

De Bodhiboom is een heilige boom in het Boeddhisme. De meeste bekende Bodhiboom staat in Bodhgaya (India) waaronder Gautama Boeddha de verlichting bereikte. Bodhi betekent dan ook ‘verlichting, ontwaking, opperste kennis’.

Sandelhout (Sandalwood) wordt veel verwerkt in tempels in India en is uitstekend te gebruiken bij meditaties. Het helpt bij het verwerken van teleurstellingen en helpt je bij `de draad weer oppakken`. Sandelhout wordt ook wel vermalen en geperst tot wierookstokjes of er kan een etherische olie uit gewonnen worden die veel in parfums wordt toegepast.

Lees hier meer over kwarts